Stihl Accu Platform

Accu technologie

STIHL, een toonaangevende naam in de wereld van tuinmachines, heeft de afgelopen jaren een opmerkelijke verschuiving gemaakt naar accu-aangedreven gereedschap. Met het STIHL Accu Platform hebben ze een reeks krachtige en duurzame accu's en machines geïntroduceerd die zowel efficiënt als milieuvriendelijk zijn. In deze blog duiken we dieper in het STIHL Accu Platform en ontdekken we waarom het zo'n gamechanger is.

Het STIHL Accu Platform: Innovatie in Tuinmachines

De laatste jaren heeft STIHL zich ontwikkeld tot een voortrekker in milieuvriendelijke en duurzame tuinmachines. In plaats van het gebruik van benzine-aangedreven motoren, richt het zich nu op gereedschappen en machines die aanzienlijk langer meegaan, dankzij het gebruik van accu's!

Een echte gamechanger in deze ontwikkeling is de diversiteit aan accu's die STIHL de afgelopen jaren op de markt heeft gebracht. Hierbij beperkt het zich niet tot slechts één keuze, maar biedt het nu al drie verschillende modellen aan. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar deze blog!

Waarom een Accu?

Accu-aangedreven tuinmachines winnen snel aan populariteit en dat is niet zonder reden. Ze zijn milieuvriendelijker dan hun op benzine werkende tegenhangers en bieden vaak een stillere en gebruiksvriendelijkere ervaring. Bovendien zijn accu's steeds geavanceerder geworden, waardoor ze nu vergelijkbare prestaties kunnen leveren als benzine-aangedreven machines.

Het assortiment STIHL accu's

Het STIHL Accu Platform omvat een breed scala aan machines, van heggenscharen en grasmaaiers tot kettingzagen en bladblazers. Elk van deze machines is ontworpen met de nieuwste accutechnologieën om maximale prestaties en betrouwbaarheid te garanderen.

Accu's

STIHL biedt een verscheidenheid aan accu's met verschillende capaciteiten, variërend van kleinere accu's voor lichte taken tot krachtige accu's voor intensief gebruik. Deze accu's zijn ontworpen om snel op te laden en lang mee te gaan, zodat u langer kunt werken zonder onderbrekingen.

AI-systeem: Dit accusysteem voorziet machines voor kleine, gespecialiseerde taken van energie en leveren prestaties zonder in te boeten op de looptijd. 

34,44 Incl btw

Bekijk

AK-systeem: Dankzij het grote vermogen en de langere looptijden is dit systeem  geschikt voor particulieren en professionele gebruikers of gebruikers met grote tuinen / terreinen.

81,18 Incl btw

Bekijk

113,98 Incl btw

Bekijk

146,77 Incl btw

Bekijk

154,98 Incl btw

Bekijk

AP-systeem: Dankzij het grote vermogen en de langere looptijden is dit systeem ook geschikt voor professionele gebruikers of gebruikers met grote te onderhouden objecten.

195,98 Incl btw

Bekijk

302,58 Incl btw

Bekijk

384,57 Incl btw

Bekijk

Componenten en parameters

  • Spanning (V): Hoe hoger de spanning, hoe hoger de elektrische stroom.
  • Ampère-uur (Ah): Hoe hoger het aantal ampère-uur, hoe hoger de capaciteit of de looptijd.
  • Wattuur (Wh): Wattuur (ook wel energie-inhoud genoemd) is een combinatie van spanning & ampère-uur (V) x (Ah) = (Wh)
  • Stroom (A): Geeft aan hoeveel stroom per seconde stroomt
  • Vermogen (W): Geeft aan hoeveel vermogen het apparaat heeft
  • Laadcycli: Door de fabrikant aangegeven verwachte levensduur in volledige ladingen (leeg tot vol) onder normale gebruiksomstandigheden

Machines

De accu-aangedreven machines van STIHL zijn ontworpen met de gebruiker in gedachten. Ze zijn lichtgewicht, ergonomisch en eenvoudig te bedienen, waardoor ze ideaal zijn voor zowel professionele als particuliere gebruikers. Bovendien leveren ze indrukwekkende prestaties, vergelijkbaar met die van benzine-aangedreven machines.

Voordelen van het STIHL Accu Platform

  • Milieuvriendelijk: Vermindert de uitstoot van schadelijke stoffen en geluidsoverlast.
  • Kostenbesparend: Minder onderhoud en brandstofkosten in vergelijking met benzine-aangedreven machines.
  • Gebruiksvriendelijk: Eenvoudig te starten, lichtgewicht en ergonomisch ontwerp voor comfortabel gebruik.
  • Veelzijdigheid: Breed scala aan machines en accu's om aan verschillende behoeften te voldoen.

Conclusie

Het STIHL Accu Platform vertegenwoordigt de toekomst van tuinieren en landscaping. Met hun innovatieve accutechnologieën en uitgebreide assortiment machines biedt STIHL een duurzaam en gebruiksvriendelijk alternatief voor traditionele benzine-aangedreven tuinmachines. Of u nu een professional bent die op zoek is naar krachtige apparatuur of een enthousiaste tuinier die een milieuvriendelijke oplossing zoekt, het STIHL Accu Platform heeft voor elk wat wils.